Gjenerali Amerikan e bënë me lot çdo shqiptar, “Zemra ime do t’i takojë çdo herë Kosovës“

Timothy Orr, ai kishte qënë me 8 maj të vitit 2018 në Kosovë, se bashku me një delegacion prej 50 anëtarësh – Në kohën sa kishte qëndruar në Kosovë, ai kishte thënë se në partneritetin me Forcën e Sigurisë së Kosovës (FSK) kishte ecur shumë përpara- Orr partneritetin më Kosovën e konsideronte si më të mirin nga 77 partneritetet e Iowas në të gjithë botën, transmeton FishMedia.info.

Ai doli me një deklaratë shumë dashamirëse për vendin tonë ku tha se zemra tij do t’i takonte çdo herë Kosovës dhe së ajo ishte shtëpia tij e dytë – ‘Zemra ime do t’i takojë çdo herë Kosovës.

Kjo është shtë,pia ime e dytë’, ishte shprehur