GJERMANI: Shqiptari nga Kamenica detyroi ish- gruan të zhvíshet para kamerave për ta shitur atë …

Një 26 vjeçar shqiptar (Adhurim. K), i a kuzuar për disa v jedhje në Gjermani tani po a kuzohet edhe për trafíkim me njerëz.
26 vjeçari i lindur në Kamenicë por që jeton tash e sa kohë në Westfalen të Gjermanisë po a kuzohet nga institucionet gjermane (policia e Gjykata e Hagenit të Gjermanisë), për v jedhje dhe prostítucíon.

Tutje, d yshohet se ish- gruaja e tij (poashtu shqiptare), ka raportuar të jetë sh frytëzuar nga ana e tij për prostítucíon.
I a kuzuari ka pranuar para Gjykatës në Hagen se e ka detyruar ish- gruan e tij që të zhvíshet para kamerave online, në mënyrë që ta shiste atë, transmeton IndeksOnline.

Mësohet se i a kuzuari për këtë v epër poashtu ka kryer rolin e shoferit në këtë rast, duke dërguar ish- gruan e tij për të k ryer marrëdh ënie s eksuale tek klientët, për përfitime financiare.
Mësohet se i a kuzuari ka dalë në fund të muajit shtator të vitit të kaluar para Gjykatës, dhe tani hetímet ende po vazhdojnë.