Gjermania e ka një Lajm të madh për Hapjen e Kufijve për Vendet e Ballkanit, me datë…

Gjermania e ka një Lajm të madh

Lajme te mira nga qeveria gjermane ku mesohet se ka marrë një tjetër vendim duke lejuar udhëtimet për shtetasit jo-europianë për shkak të pandemisë dhe pritet qe pas 30 shtatorit te merren masa lehtesuese per ata qe duan te vizitojne gjermanine.

Pritet qe vendet e BE te marrin nje vendim te ri per vendet e ballakanit dhe nje lehtesim per ta qe te udhetojne drejte Evropes.

Ndaj priten qe pas dates 30 shtator te kete nje ndryshim.

Parashikohet që pas muajit tetor do të lejohen fluturimet për shqiptarët por KUSHTI do të jetë testi dhe karantina e detyrueshme ose varet nga rregullat e reja qe do te ndryshojne.