Gjermania vjen me një njoftim të ri: Ja Vendimi më i ri për Vendet e Ballkanit


Te gjithe qytetaret, shtetasit e Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë, Bosnje dhe Hercegovinës, Kosovës, Serbisë dhe Malit të Zi, pavarësisht nga kualifikimet zyrtare do të mund të punojnë në Gjermani deri në vitin 2023 dhe ky eshte nje ligj i ri qe pritet te futet ne fuqi se shpejti.

Radio Deutsche Welle thekson se risi është që për këtë vit është miratuar kuota, me limit prej 25.000 njerëzish

Vitin e kaluar, 27,259 viza u lëshuan nën projektin “Rregulla për Ballkanit Perëndimor”, edhe pse agjencitë e punësimit në Gjermani kishin dhënë leje për 62,000 vende pune.

Deutsche Welle thekson se kërkesë më të madhe ka në sektorin e e ndërtimit, logjistikë dhe transportit, si dhe në mjekësi. Keshtu nuk ju ngel tjeter vecse se duhet te mesoni gjermanisht, ne menyre qe te ndryshoni jeten tuaj.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…