Gjest i madh i Labit: Dhuron 10 mijë euro për gratë e veja


Për nder të pavarësisë së Kosovës, humanisti Labinot Tahiri ka vendsour të bëjë një donacion prej 10.000 eurosh për gratë e veja të Krushës së Madhe.

Arsyeja e këtij donacioni, Labi thotë se është përkrahje për punët që i bëjnë ato për t’i mbajtur familjet ku shumë fëmijë mbeten jetima pa baballarë.

“Tani , kur sot po festojmë ditën e Pavaresisë së KOSOVÊS, burrat e shumë grave të veja nga Krusha e madhe dhe në Kosovë, u vranë në luftên e fundit, nga masakrat e bêra prej duarve të ushtrisë kriminale të SERBISË.”, shkruan ai.