Gjest i madh nga Polici Kosovar, shpëton një vajzë, Por ja çka i ndodhi tij!

Njëri nga zyrtarët polícorë është sfíduar së fundi derisa ishte duke sh pëtuar j etën e një femre e cila në bazë të detajeve të para po pë rdhunohej nga një person i dyshímtë.

Lajmi. net mëson se, G.M është godítur rëndë derisa po t entonte të sh pëtonte femrën në fjalë.

Si p asojë e Iëndímeve të marra të njëjtit i është k ëputur lígamenti i këmbës dhe po vazhdon të trajtohet në spítal.