Gjesti i bukur i Kosovarit: “Meqë nuk ishte askush, e mora një ujë” dhe i la 30 cent

Gjesti i një kosovari është duartrokitur në rrjete sociale.

Ai kishte shkuar në kioskë por nuk ishte shitësi. Ujin e mori, por la një porosi dhe paratë, shkruan “Jepi zë”.

“Meqë s’ish askush, e mora një ujë “Dea”, ka shkruar qytetari.

Vlen të theksohet se të rralla janë rastet kur shitësit lënë dyqanet vetëm nga frika e vjedhjeve, e më të rralla ato kur lënë paratë për çkado që marrin.