“Gjithmonë shqiptarët kanë xhelozu me ua marrë ‘i huaji’ bijat”


Nga Kimete Berisha Shqiptari xheloz!
Gjithmonë shqiptarët kanë xhelozu me ua marrë ‘i huaji’ bijar.
Ama për vete kanë preferu ‘sllovenka’, dhe kur ia kanë dhënë dikujt vulën e hijeshisë, e kanë thirr ‘sllovenkë’, demek, sa t’mujsh me
pa, ‘kuq-bardhë’, femër që i prek kryt’ n’tavan.
Janë dashuru me serbe, sa kanë mujt, me boshnjake, me turke…tash edhe me amerikane e evropiane mé póshté ndíqní postimin e Kimetes.