Gjoshi i PDK-së, Albin Kurtit: Mashtrues, ti s’mund ta mbrosh por edhe je kundër UÇK-së

Gjoshi i PDK-së

Anëtari i Kryesisë së PDK-së, Betim Gjoshi thotë se Albin Kurti nuk mund ta mbr ojë Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës.Kjo pasi që sipas Gjoshit, Kurti është i rre thuar në parti me njerëz si ish-kryeministri Haki Abazi dhe ish-këshilltari, Shkelzen Gashi. Madje, sipas Gjoshit, emërimi i Abazit dhe Gashit nga ana e Kurtit, tregon që ky i fundit, jo vetë që nuk mund ta mbr ojë, por është kun dër UÇK-së Postimi i plotë i Gjoshit: