Gjoshi i PDK-së i quan “llaskuca” AAK-në


Sekretari elektoral i PDK’së, Betim Gjoshi, në emisionin Kosova Voton në T7, ka ofenduar rëndë AAK’në duke i quajtur ‘llaskucë’.

Gjoshi tha se AAK’ja janë një lloj firme private dhe nëse ka “llaskuca” në politikë, mund t’i konsiderojmë pikërisht ata.

“AAK’ja është njëfarë firme private e cila e kemi pa të gjithë. Nëse ka llaskuca në politike mund t’i konsiderojmë ata”, është shprehur Gjoshi.

Tutje, ai tha se AAK’ja janë të prirur me nxanë pozita dhe i quajti “bishta”.

“Janë të kapur për nxanë najfar pozicioni, me kap najsen. Nuk e përjashtojnë kujna i kapen bisht përmas, por qytetarët e Kosovës nuk besoj se kanë nevoje me votu më bishta”, ka thënë Gjoshi.