Gjykata Speciale me komunikatë për Jakup Krasniqin, Do të habiteni për çka po akuzohet ai?


Gjykata Specíale ka lëshuar një komunikat për media rreth arre stimi të sotshëm të Jakup Krasniqit. Në këtë komunikatë, Gjykata Specíale ka treguar se Krasniqi do të transferohet në objektin e parabur gimit në Hagë, transmeton Indeksonline mé póshté mund ta shíhní komunikatën e plotë:

Arre stimi i Krasniqit u krye nga Zyra e Prokurorit të Specalizuar në bazë të një ak takzue të konfirmuar për kríme lu fte dhe kríme kundër njërzimit, thuhet në komunikatën e Specíales.