Gjykimi ndaj krerëvë të UÇK-së verën e 2021-ës! (VIDEO)


Me 45 minuta vonesë ka filluar konferenca mbi ecurinë e çështjes gjy qësore ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit, Jakup Krasniqit.

Konferenca mbi ecurinë e çështjes gjy qësore parashihet me rregullën 96 të Rregullores së Procedurës dhe Provave të Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK).

Në këtë konferencë gjy katësi bëri të ditur se gjykími ndaj krerëve të UÇK-së do të bëhet në verën e vitit 2021.

Kurse avokatët palëve e vlerësuan si një vendim ab surd.

Ndërkohë, të ak uzuarit Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Rexhep Selimi e Jakup Krasniqi janë paraqitur me videolidhje./IndeksOnline