Gjyqtari i seancës tallet me ngjyrat e emblemës së UÇK’së: Thotë se avokati i Thaçit mund të vishej kuq e zi


David Hooper, avokati britanik i ish-presidentit Hashim Thaçi ka pyetur Dhomat e Specializuara rreth pretendimeve për vjedhjen e organeve dhe “Shtëpinë e Verdhë”, për të cilat edhe ishte formuar ky institucion.

Hooper ka thënë se kjo Gjykatë është e Kosovës, por nuk ka asnjë emblem të Kosovës, duke thënë shpjeguar se është njollë për vendin.

“Ku janë ak takuzat për vjedhjen e organeve, dhe atë Shtëpinë e Verdhë, sepse kjo ishte akuza apo pretendimi, ku janë këto pretendimi sepse ishin shumë të rëndësishme në lidhje me lindjen e kësaj gjyk ate, nën pretendimet e raportit të Dick Martit. Kjo është njollë për Kosovën, unë e them Gjykatë e Kosovës, por nuk ka asnjë emblemë të Kosovës.”, ka thënë ai.Ndaj kësaj reagoi gjy qtari, i cili tha se avokati mund të vishej kuq e zi, nëse do të dëshironte.

Ndryshe, në fillim të seancës kryetari ka lexuar të gjitha aku zat që rëndojnë ndaj ish-udhëheqësit politik të UÇK’së.

“Përndjekje, krim kundër njerëzimit, burgosje krim kundër njerëzimit, ndalim arbitrat krím lu fte, ak te të tjera çnjerë zore krím kundër njerëzimit, trajtim mízor, tor turë krím kundër njerëzimit, tor turë krím luf te, vrasje, vr asje të palígjshme, dhe zhd ukje me for cë e personave.”, ka thënë ai, përcjell Gazeta Metro.

Sekretari tutje kumtoi për personat që pretendohet të jenë vr arë nga ish-presidentit Thaçi.

“Ai dysh ohet për vr asje të personave që nuk përkrahen UÇK’në dhe kishin lidhje me persona të Jugosllavisë, duke përfshírë edhe persona që kishin lidhje me LDK’në.”, u tha tutje.

Edhe në këtë seancë, UÇK është quajtur “ndërmarrje e përbashkët krímínale”, në kuadër të së cilës janë kryer krímet e lartëcekura.

Thaçi shkurt në seancë ka thënë se i hedh poshtë të gjitha aku zat kundër tij dhe është deklaruar i pafajshëm./gazetametro.net

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…