Gjyshja Kosovare merakli e BMW’së (Video)

Një gjyshe shqiptare është bërë hit në internet, derisa shihet duke e shtypur gazin e një veture BMW dhe duke bërë zhurmë të madhe.

Padyshim se BMW është marka më e dashur e veturave për shumicën e njerëzve në botë.

Shoferë të rijnë dhe jo vetëm, janë apasionant të veturave të BMW’së, pasi që ato njihen edhe për shpejtësinë e madhe që kanë.

E fanse e flaktë e BMW’së, duket se është edhe një gjyshe shqiptare nga Kosova, e cila është bërë hit në internet.

Në një video të publikuar në ‘Marakli t’kerreve’, shihet një e moshuar duke u ulur në një BMË M dhe më pas shtyp gazin duke shkaktuar zhurmë të madhe.

Në pamje ajo duket që është shumë fanse e flaktë e veturave e sidomos e BMW’së dhe mënyra si i jep gaz, është bërë virale në internet.

Më poshtë mund ta shihni këtë video e cila është xhiruar diku në Kosovë.