Godet lokja Feride nga Tropoja, ka dy fjalë për Nasim Haradinajn: Ai ka qenë…!


Këtë javë n’Kosovë Show, vje me një emision special. Në këtë emision, kësaj here flitet për betejjën e shumëpërfolur atë të Kosharës, e cila ishte realizuar 20 vite më parë.

Shkurte Fejza me vajzën e saj Gresa Behlulin, ushta rakja nga Tropoja Feride Hajdinaj e Amina Nuroviq janë të ftuarit e sontëm n’Kosovë Show. E ftuar në emision ishte Feride Hajdinaj nga Tropoja e Shqipërisë, e cila ka rrë fyer për shumë gjëra gjatë luf ftës së Kosharës dhe betejja e aksiione tjera ja vidjeo me p’oshte: