“Gojës kapak!” Albini e kishte premtim pagën dhe e realizoi, s’keni të drejtë të flisni!

Gazetari Adriatik Kelmendi, ka thënë se kryeministri Albin Kurti, e realizoi premtimin e tij për rritjen e pagës minimale.

Ai ka kritikuar partitë opozitare, që sipas tij turpshëm bënë që Kosova ta kishte pagën minimale më të ulëtën në Evropë.

“Gojës pak”, është mesazhi i Kelmendit, drejtuar opozitës.

Reagimi i tij në Facebook:

Qe 20 vjet! Hiç s’ka faj Albin Kurti t’ia përmendë opozitës 20-vjetshin teksa flitet për pagën minimale.

Ka qenë e turpshme që Kosova ta ketë pagën minimale më të ulëtën në Evropë.

Asnjë nga pushtetet e deritashme nuk e ka rritur edhe pse e kishin premtuar nëpër fushata zgjedhore.

Kurti e kishte premtim dhe e realizoi, e rriti.

Sado e vogël të jetë rritja, opozita s’ka të drejtë morale të flasë për këtë çështje hiç. Gojës kapak!