Gold Ag një bashkëshort i rreptë, Ja çka i ndaloi gruas së tij (Video)


Reperi i njohur, Gold Ag për 1 muaj do të bëhet baba për herë të parë. Bashkëshortja e tij me profesion mjeke estetike Ermira Shkodra është në pritje të ëmbël.

I ftuar në emisionin Rudina, Gold Ag ka treguar se ai është një bashkëshort mjaft i kujdesshëm dhe e ka pen guar bashkëshorten e tij të punojë për shk ak të pandemisë.

Ai është kundë rshtuar nga Rudina Magjistari duke i thënë se ajo është mjaft e madhe për të vendosur për gjërat e saj dhe nuk mund ta urdhërojë që të bëjë atë që ai dëshiron.