Goran Rakiq me deklaratë të ‘FORTE’ për Albin Kurtin!

Kryetari i Listës Serbe, Goran Rakiq, ka thënë se lid.eri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, sipas tij, e ka organizuar suImin ndaj të birit të politikanit serb në Kosovë, Nenad Rashiq.

Rakiq thotë se sul.mi ishte organizuar përmes vetë Rash.iqit dhe politikanes Rada Trajkoviq, raporton Tan.jug, transmeton Klan Kosova.

“lncidenti i djeshëm, lufta e organizuar midis dy grupeve të të rinjve, në të cilën u pIagosën disa të rinj, përfshirë djalin e Nenad Rashiqit, është rezultat i konfIikteve pers.onale mes këtyre të rinjve, të cilat kanë zgjatur për disa ditë, dhe nuk ka të bëjë me aktivitetet politike të babait të tij”.

“Kjo është një e vërtetë që është e njohur për të gjithë në Graç.anicë, përfshirë Rashiqin dhe Rada Trajkoviqin, por ata edhe një herë treguan çnjer ëzimin e tyre dhe në marrëveshje me mentorin e tyre Albin Kurti ab.uzuan me këtë lncident dhe u përpoqën të tr.ondisnin harmoninë e popullit tonë me gënj.e shtra dhe duke e portretizuar këtë lncident si politik”.