Gruaja e Qumilit e tepron me këtë fotografi të publikuar (PAMJE)


Për vite me radhë në skenë, ku ka dhuruar perfomanca të panumërta dhe shumë role të cilat janë bërë të kërkuara më shumë për publikun. Çiftin pothuajse e kemi në çdo kohë pranë njëri tjetrit, ku dalin, shëtisin, shkojnë në pushime e kalojnë kohë të mrekullueshme /Pamje mePosht

Por, përderisa gjithçka shkonte mirë me paraqitjen e tyre, doli diçka tjetër që bëri më së shumti përshtypje, e që ishte ekspozimi i gruas së Qumilit të cilnë nuk ishin mësauar ta shohim kurrë kështu./Kosovarja