Gruaja e thotë pa pikë kompleksi: Unë jam 28 vjeç dhe i dashuri im 76 vjeç por ne duhemi shumë

Një grua 28 vjeçe, e cila është në një lidhje dashurie me një burrë 48 vjet më të madh tha se shpeshhere njerëzit e ngatërrojnë raportin e tyre pasi mendojnë se burri është një anëtar i familjes së saj.

Kelsey Hopeful, nga La Jolla, San Diego, u takua me 76-vjeçarin Guy BonGiovanni, nga Anchorage, Alaska, në një klasë yoga në të cilën ai filloi të ndiqte pasi hu mbi gruan e tij pas 42 vjetësh.

Ata pranojnë ndërsa kishte një tërheqje të menjëhershme mes tyre, nuk ishte dashuri me shikim të parë dhe se romanca e tyre filloi dy vjet më vonë.

Burimi: The Sun/ Marrë nga Revista Ora