Gruaja tregon historinë e bebes së saj: Lindi 3 herë më i madh se foshnjet e tjera, m jekët vunë duart në kokë por…

Kjo nënë n dau historinë e saj në lidhje me djalin e vogël. Dhe për një arsye të mirë, fëmija i saj l indi me një peshë të madhe. Kur lindi, ai ishte tre herë më i madh se të tjerët.

Raportohet se kjo lindje nuk është si të tjerët. Arsyeja ? Foshnja ishte e veçantë pasi peshonte tre herë më shumë se pesha mesatare e të porsalindurve. Nëna e bebes tregon se iu duk e pabesueshme në fillim por tani është e lumtur me foshnjën e saj.

Burimi:santeplusmag/Përktheu dhe Përshtati: Gazeta Korrekte