Habit Hoxha ajo grua e cila kerkon me shku në deti, kape e rrëhe me bisht të sakicës

Ai u ka bërë thirrje burrave që ti ndalin gratë dhe vajzat e tyre që të mos shkojnë në deti, shkruan Gazeta NewBorn.

Kjo deklaratë e tij ka filluar të shpërndahet me të madhe në rrjetet sociale.Ndegjo ligjeraten e hoxhes ku ishin te mbledhur pas namazit te ikindise dhe hoxha mban nje ligjerat te shkurter.

U thote se si nuk kane turp femrat qe te lypin te shkojne ne deti, po kape rra,he me bisht te sakkices, e mos u nal hic deri sa ta kuptoje.