Habit këngëtarja e njohur shqiptare: E dua burrin Mysliman, bëhen synet e janë të pastër (Video)


Këngëtarja Romina Aliaj ka deklaruar se do të dëshironte që burrin i saj të ishte mysliman. Gjatë një interviste për emisionin “Ekspuls”, ajo ka thënë se një nga arsyet është sepse burrat myslimanë janë të pastër, pasi marrin abdes 5 vaktet. “Nuk jam praktikante 100% por jam myslimane, nuk e mohoj, por praktikante jo shumë /Pamje mePosht

Vlerësoj shumë pastërtinë tek një mashkull, sidomos myslimanët njëherë se marrin abdes 4 herë në ditë dhe janë, kuptohet vetë”,- tha këngëtarja.