Habit shqiptari, pi 200 gota çaj në ditë dhe kërkon dikë që ta mund (Video)

Çaji është i njohur nga të gjithë, për efektet e tij kundër gripit dhe të ftohurit, ai është i pasur në kalori, nuk është i kushtueshëm dhe përgatitet lehtë.

Çaji konsumohet nga të gjithë, mirëpo Llapashtica nga qyteti i famshëm i çajit, Vushtrria, është një konsumues shumë i njohur i çajit, pasi ai konsumon rreth 200 gota çaj në ditë. Kjo është një shifër e lartë e konsumimit të çajit, ndërsa vetë Llapashtica, kërkon një person që ta sf idojë.

Llapashtica thotë se konsumimin e kaq shumë gotave çaj në ditë, e ka nisur që në moshë të re kur edhe ka filluar të punojë në qebaptore. Ai thotë se çaji është pija e tij e preferuar, ndërsa për të 36-tën herë kërkon persona që ta sf idojnë lidhur me konsumimin më të madh të çajit në ditë.