HABlT gazetari shqiptar: Më hodhën gabimisht rrogën e Eni Çobanit në llogarinë time dhe…


Rudina ka pasur dje të ftuar në emisionin e saj të pasdites Eni Shehun, të cilin e prezanton me shaka si “Eni Çobani”. Kjo është bërë për të rikujtuar momentin e ngatërresës që dikur u bë viral, kur Rudina thërret në studio Eni Çobanin duke i thënë “Eni Shehu” mé póshté mund ta shíhní vídeón nga moderatori.

Për këtë, Eni Shehu ka treguar se mbiemri i vajzërisë së Eni Çobanit ka qenë Shehu. Këtë e ka zbuluar për shkak të një gabimi që ka ndodhur shumë kohë më parë kur rroga e juristes kishte kaluar në llogarinë e moderatorit.