Hajnat nuk mund t’i rrëzojmë se i duhen Serbisë dhe Perëndimit.


Hajnat nuk mund t’i rrëzojmë se i duhen Serbisë dhe Perëndimit.
Ata i trishtojnë me publikimin e vjedhjeve dhe krimeve tjera, prandaj ata nënshkruajnë çdo gjë, që u hidhet para turinjve.

Isa Mustafa ka nënshkruar Asociacionin ku shkelet 23 herë Kushtetuta e Kosovës. Ekspert të Kushtetutës nuk ka pasur me vete, sepse politikanët tanë, janë të bindur se janë gjeni, prandaj zgjedhin këshilltarë vetëm më injorantë se vetvetja!

Edhe nëse merret vesh se Mustafa ka vjedhur disa milionë, nuk do të guxojë askush ta rrëzojë, apo arrestojë!
Shefat e të gjitha partive do ta merrnin në mbrojtje!|
Kryesia e ngushtë eLDK-së, me në krye Isa Mustafën, nuk ka asnjë dallim nga Klani Pronto!