Hajnat profesionistë në Prishtinë, futen në zyrë dhe vjedhin gjitha parat!


Një vje dhje ka ndodhur në rrugën Ilir Konushevci në Prishtinë.

Indeksonline ka síguruar pamjet ku shihen dy ha jna profesional duke hyrë me for cë brenda një zyre.

Ata shihen duke vje dhur të gjithat paratë që ishin brenda lokalit.

Më poshtë, pamjet: