“Hallakaten“ Grekët” Të rinjtë Shqiptar vënë në resht ushtarët grekë (Video)


Një video e publikuar së fundmi në rrjetet sociale ka shkaktuar tërbim në mediat greke. Bëhet fjalë për dy të rinj shqiptarë, njëri prej tyre me banim në rrugën “5 Maji” në Tiranë, të cilët me sa kuptohet kanë rol drejtues në një repart us hta rak.

Pasi flasin shqip në video dhe përshëndesin shokët e tyre në Shqipëri, dy të rinjtë urdhërojnë ush tarët e tjerë të rreshtuar që të veprojnë sipas udhëzimeve të tyre.

“Skuadra, gati tu! Para marsh“, dëgjohet të thotë njëri prej tyre fill pas videos duke qeshur më pas me njeri-tjetrin.

Pas publikimit të videos, Shtabi i Përgjithshëm i us htri së së Greqisë ka nisur një hetim në lidhje me rrethanat e xhirimit të saj dhe nëse në të ka fyerje për Greqinë apo us ht rinë vendase.

Siç kuptohet nga ajo që thonë, shqiptarët nuk fyejnë Greqinë, thjesht përshëndesin shokët e tyre në Shqipëri duke i publikuar më pas pamjet në Instagram, por kjo gjë nuk u ka pëlqyer disa grekëve.