Hamdi Turku e gjuan me pistoletë Andi Pajazitin, i njohur si “Italiani” (Video)

Hamdi Turku

Hamdi Novobërdaliu i njohur me nofkën “Turku” ka zbrazur një karíkator të tërë mbi veturën e Ardi Pajazitit vëllain e Andi Pajazitit i njohur si “Italiani”, gjatë ditës së enjte në qendër të Prishtinës. Në një video të Insajderit shihet se si “Turku” gjuan me ar më teksa vetura e Ardi Pajazitit është duke lëvizur. “Turku” ndërron dy karíkator të rev oles dhe gjuan pa ndalë, ku pastaj shihet duke u arratísur ja edhe vidjeo: