Haradinaj: Do ta forcojmë ushtrinë e Kosovës, e jo të jemi kokëulur para Serbisë


Kandidati për president i AAK-së, Ramush Haradinaj, thotë se Kosovën do ta bëj me ushtri të fortë dhe anëtare të NATO-së.

“Nuk mund të kemi një ekonomi të fortë, me ushtri të dobët dhe me kokë të ulur para Serbiseë. Vetëm një Kosovë e fortë në rajon, anëtare e NATO-s, sjellë shpresë në përmirësimin e ekonomisë sonë”, shkruan Haradinaj.

Këto komente Haradinaj i bëri para strukturave të AAK-së në Deçan.

Haradinaj njofton në FB: