Haradinaj i thur lavde vetes: Në kohën e UÇK-së kam qenë engjëll i vendit që më ka dërguar Zoti


Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se para lu ftës ka qenë engjëll, ndërsa pas luf tës pohon se ka bërë gabime politike.

Sipas tij në UÇK atë e ka dërguar Zoti për të shp ëtuar njerëz të pafajshëm.

“Në kohën e UÇK-së besoj se kam qenë një engjëll i vendit tim që më ka dërgua Zoti për të shp ëtuar njerëz të pafajshëm. Tash jam në politikë dhe nuk jam engjëll. Edhe bashkëlu ftëtarët e mi i konsideroj engjëj e po ashtu edhe Amerikën që e ka bom barduar Serbinë. Pas luf tës edhe unë kam bërë gabime në politikë”, tha Haradinaj në TV Dukagjini, transmeton Gazeta Sinjali.

Megjithatë, ai thotë se nuk kërkon amnísti për gabimet e politikës, vetëm pse në lu ftë ka qenë “engjëll mbrojtës”.

Lideri i AAK-së thotë se familjarët e víktímave të lu ftës kanë të drejtë të kërkojnë drejtësi, por thotë se duhet të kenë kujdes që të mos i bëjnë favore Serbisë.

“Edhe mua më është v rarë një vëlla pas lu fte dhe shumë bashkël uftëtarë të tjerë”, ka thënë Haradinaj.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…