Haradinaj: Mua nuk më intereson ku është feja, nëse nuk kam shtet e as vatan


Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Daut Haradinaj flet për krímet ndaj katolíkëve që përmenden në ak takuzën ndaj Hashim Thaçit dhe të tjerëve.

Haradinaj tha se duke u nisur që ak takuza ka shkuar deri në këtë nivel, tregon qëllimin e ak takuzës. Ai tha se nuk i intereson feja dhe se ai është shqiptar.

“Në Dukagjin nëse i ke thon dikujt je katolík ose mysliman je kon burrë i keq. Para çdo feje unë e kam etnínë time. Unë jam shqiptar i vendit tem. Mua nuk më intereson hiç ku është feja, nëse nuk kam shtet e as vatan, çka ka rëndësi feja”, tha Haradinaj në Kanal10.