Haradinaj pyet Kurtin në Kuvend: Albin, “Mos je agjent i Serbisë?” (Video)


Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës ka pyetur kryeministrin Albin Kurti “Mos je njeri i Serbisë”. Pyetja e Haradinaj në Kuvend vjen pas darkës së Albin Kurti me liderët e rajonit të Ballkanit Perëndimor në Bruksel dhe deklaratës për kriminelët e l uftës /Pamje mePosht

“Kam dy pyetje për kryeministrin Kurti. A jeni i rekrutuar nga shërbimet s ekrete serbe në kohën sa je mbajt në b urg, pra a mban Serbia diçka mbi ty me të cilën të mbanë p eng sot e kësaj dite