Haradinaj-Stublla “selam“ Vuçiqit, Ti je ”këlysh i Rusisë”


Ministrja e Jashtme e Kosovës, Meliza Haradinaj-Stublla, e ka quajtur ”këlysh të Rusisë” presidentin serb, Aleksander Vuçiq, i cili bashkë me Moskën zyrtare po tentojnë ta minojnë stabílítetin dhe pa qen në rajon.

Ky reagim i ministres kosovare vjen pasi Vuçiqi ka thënë se Serbia po përgatitet ushta rakisht pasi që një kon flikt i ngrírë mund të esk alojë papritur, njësoj siç ka ndodhur mes Armenisë dhe Azerbajxhanit, përcjellë Klan Kosova.

”Pas nxítjes së luf timeve në Nagorno-Karabakh me armë të prodhuara në Serbi, Serbia në krye me Vuçiqin – Ministrin e Propagandës së Millosheviqit – tani po kër cënon të gjitha shtetet fqínje të rreshtuara me NATOn se do të vazhdojë for cimin ush tarak për t’u përgatitur për luf tëra të reja në Ballkan!”.

”Politika dhe qasja e Serbisë nën rolin e “këlyshit të Rusisë” është qartazi kundër vlerave evropiane, dhe kundër politikave të NATOs për stabílítet dhe siguri në Ballkan.

Të gjitha përpjekjet ruso-serbe për të minuar stabílítetin, pa qen dhe sígurinë në rajon janë të papranueshme për Kosovën, dhe do të dësh tojnë ashtu siç kapítulluan tur pshëm në vitin 1999”.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…