Hashim Thaçi: Askush nuk do t’i ikë drejtësisë, nuk kemi nevojë për panik

Hashim Thaçi

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka reaguar lidhur me zhvillimet në zyrën e OVL të UÇK-së, ku u arre stua kryetari i saj, Hysni Gucati, e më pas edhe nënkryetari Nasim Haradinaj. Thaçi ka thënë se UÇK-ja ka qenë lëvizje vullnetare, pjesë e rezistencës civile dhe angazhimit për liri e pavarësi në Kosovë dhe si e tillë është njohur nga bashkësia ndërkombëtare. “Asnjë grackë e ngrehur nga kushdo nuk do ta vendosë Kosovën në anën e kundërt të drejtësisë”, ka thënë ai ja edhe deklarata e tij.