Hashim Thaçi mbush 53 vjet, shikojeni si e urojnë qytetarët e Kosovës (Video)


Ish-presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, feston 53 vjetorin e lindjes. Me anë të një postimi urim i ka dërguar kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama. Ndërsa qytetarët s’është që ia dinë datën e lindjes, por për ish-përfaqësuesin politik të UÇK-së që aktualisht gjendet në Hagë kanë vetëm urime. Urime për ditëlindjen e tij bënë edhe shumë bashkëpunëtorë dhe politikanë /Pamje mePosht

Hashim Thaçi është i lindur më 24 prill 1968 në fshatin Burojë të Skenderajt dhe është presidenti i pestë i Republikës së Kosovës, derisa dy herë ishte shef qeverie.