Hashim Thaçi nuk ia lëshonte dorën, ky ishte reagimi i Ibrahim Rugovës! (Video)


Hashim Thaçi, ish presidenti i Kosovës, tashmë gjendet i bur gosur në Hagë, ku nga Gjykata Speciale aku zohet edhe për veprimtarinë e tij si ish udhëveqës i UCK-së. Ai njihej që nuk kishte marrëdh ënie aspak të mira me presidentin e parë të Kosovës, Ibrahim RUgovën.

“Shkuarja e Rugovës në Beograd dhe shtrirja e dorës së marrëveshjes së popullit shqiptar dhe i tërë Ballkanit s’është gjë tjetër veç një at ak i drejtpërdrejtë në luf tën çlirimtare të popullit shqiptar.

Është një at ak edhe ndaj bashkësisë ndërkombëtare, Shteteve të Bashkuara të Amerikës, NATO-s dhe Grupit të Kontaktit. Veprimet e tílla, antí-kombëtare të Rugovës do të dën ohen rëndë”, thoshte Thaçi për Rugovën.