Hashim Thaçi: “Sa të jem gjallë unë do të vendos për Kosovën“

Hashim Thaçi: “Sa të jem gjallë unë do të vendos për Kosovën“

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi deklaroi se ai punon nga 14 orë në ditë dhe të gjithë këtë e bën vetëm për të mirën e qytetarëve të Kosovës. Ai tha se dallohet nga të gjithë politikanët tjerë për shkak se është më puntori dhe se të gjithë liderët e mëdhenjë europian dhe botëror e përkrahin dhe e duan atë, shkruan sot .net ja deklarata e tij.