Hashim Thaçi: “Unë shkoj ku të dua, nuk ka pse ju intereson juve“


Presidenti i Kososves, Hashim Thaci dje ka udhëtuar për në Amerike por ai nuk bëri të ditur arsyen pse po shkon atje për punë të Kosovës, apo ndonjë takimi personal, madje as zyra e presidenit në Kosovë nuk ka folur asgjë..

Thaci tha: ‘Unë jam president i vendit, shkoj ku të dua dhe kur të dua, nuk ju jap llogari juve.’