Haziri: “Me Isën President dhe Hotin Kryeministër, do të jemi vendi më i fuqishëm në Evropë“


Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri përmes një interviste ka thënë se Isa Mustafa e meriton të jetë president i Kosovës pasi që ka diturinë dhe përvojën e duhur politike. Sipas tij, nëse Isa bëhet president, do të ishte një hap përpara për Kosovën.

“Me Isën president dhe Hotin kryeministër, do të jemi vendi më i fuqishëm në Ballkan sepse ata dy meritojnë me udhëheq shtetin e Kosovës.