‘Hera e parë në jetë…’: Drejtori i RTK’së i kthehet ashpër Armend Mujës

Drejtori i Radio Televizionit të Kosovës, Ngadhnjim Kastrati i është kthyer ashpër sot deputetit të Lëvizjes Vetëvendosje, Armend Mujës, i cili kryeson Komisionin për Buxhet.

Në këtë mbledhje, Kastrati tha se po bëhet shantazh ndaj mediumit publik dhe se punëtorët e RTK’së kanë mbetur pa paga qe 20 ditë.

“Qe 20 ditë kemi punu pa pare, kemi lyp mirëkuptimin tuaj, t’kam shkru edhe i kam dërgu nja 32-3 emaile në të gjitha institucionet. Meqë është data 20 dhe nuk janë pagat, është hera e parë në jetë që ka me pasë vonesa të pagave për punëtorët e RTK-së. Kam lyp mirëkuptimin tuaj, ta trajtojmë cështjen, këto paga i takojnë RTK-së me ligj, o me mu o pa mu, në fund të gjithë kemi me dhënë përgjegjësi, përndryshe nuk po e shoh ndryshe vec si shantazh”, ka thënë Kastrati.