Historia e gruas Kosovare: Burri i shkoi për të punuar në Gjermani por u martua me tjetër, tani kërkon ndihmë për djalin e sëmurë – i duhen 49 mijë euro

Diar Raci është díagnostikuar me s ëmundjen g ranulomatoz dhe i duhet transplantimi i palcës kurrízore.

O peracioni i tij kushton 60 mijë euro dhe nëna e tij nuk ka mundësi financiare për këtë ndërhyrje.

Mevlide Raci kërkon nga të gjithë ata që kanë mundësi që ta ndihmojnë.

Ajo ka thënë se deri më tani për shërímin e djalit të saj janë mbledhur 11 mijë euro, por i duhen edhe 49 mijë të tjera.

Ky është rrëfími i saj dhe kërkesa për ndihmë:

Unë jam Mevlude Raci një nënë që po kërkon ndihmë për djalin që e kam të a daptuar.

Unë kam 16 vite martes , pas një komplikim të një a borti kam mar dëmtíme në mitër dhe mjekët më patën thënë se nuk dot mund të lindësh asnëher. Me burrin timë vendosëm ta a daptojnë një fëmi. Kishim fatin ta marim Diarin me 21.04.2008.

Pasi i bëri djali 4 vite burri shkoj në Gjermani për të punuar. Atje ai u martua dhe asnjëherë nuk u kthye dhe nuk u lajmërua më.

Unë mbeta e vetme me djalin por prap kisha fatin se nëna dhe vllau i burrit nuk u largua nga unë. Më mbështetën dhe më përkrahënt të rris djalin.
Unë pavarësisht mërzis kam qëndruar e f ortë për Diarin.

Para 6 muaj filluan disa p roblem shëndet oste te djali im , pas shume kontorllave dhe konsulate mjeksoe si në kosova ashtu edhe jasht kosovës , në Turki e konstatun se v uan një s ëmundje që asnjë her nuk kisha degjur GRANUL OMATOZ që dot thot t’i bëhet transplant i p alcës kurrízore.

Deri tani krejt me mundesit tona familjare i kemi ndjek t erapit, analíza e të gjithaçka është kërkuar. Por për o peracionin e tij po duhen 60.000€ .

Besoni në A’llah se nuk di nga ta mar këtë shumë parash, për deri këtu qka kam pas me dukat me krejt qka kom pas para shpirti i kom shti por për me arrit këtë shumë pasha zotin nuk kam qka të shes as nga ti mar. 11.000€ na i ka mbledh shefi ku unë kam punu pronari i një dyqani íslam që kam punuar aty qe 4 vite. Tash kan mbet mi mbledh edhe 49.000€.

Po ju lus juve me z emër të ma shpërndani këtë thirrje për ndíhmë dasht i lumi A’llah të dalin bamirës dhe ti mbledhim paret sa më shpejt. Sepse unë nuk jam në rrjedha të rrejteve sociale.