Historia e rrallë e babait shqiptar: Bijat e mia po m’i lënë shtatzënë djem të panjohur (VIDEO)


Një histori e pazakontë ka ndodhur prej disa vitesh ne fshatin Brret të Krujës. Familja e Xhemal Balliut qëndron e str ehuar në një banesë të braktisur së bashku me tre anëtarë të familjes, të cilët vuajnë nga pr obleme të shëndetit mendor.

Më shumë se një vit, kjo histori është sjellë në “Fax News”, pas së cilës kreu i Bashkisë Krujë premtoi zgjidhje të këtij pro blemi, por pas apelit të Tv Fax, ky premtim i dhënë u harrua.

Xhemal Balliu është kryefamiljari, i cili dhe moshën e tij nuk e di, ndërsa pranë ka vajzën e tij Dëshira, e rë nduar nga problemet mendore, nënë e disa fëmijëve pa e ditur babanë e tyre, nga të cilët jeton vetëm një vajzë, e cila qëndron në kujd esin e një fond acioni.