Historiania Shqiptare: Greqia, Turqia dhe Serbia kanë financuar prej 100 vitesh politikanët shqiptarë!


Historiania Elena Kocaqi në Ora News, tha se Greqia ka fínancuar prej më shumë se 100 vitesh në polítikën shqiptare për vendimet, ndërsa shton se aktualisht fondet që vijnë nga vendet fqínje shkojnë deri tek niveli i buxhetit të shtetit shqiptar. Kocaqi: Greqia ka vite që financon. Unë të paktën si historiane e kam gjetur në arkíva që para 100 vjetësh që ajo financonte politikanët tanë për vendímmarrje /Pamje mePosht

Financon Serbia, financon Turqia. Fondet që jepen në Shqipëri janë jo qindra milionë dollarë, por mendoj se është një buxhet që shkon sa buxheti i Shqipërisë.
Historiania Elena Kocaqi