Historike: 80-vjeçarja që ka shkuar 14 herë në Mekë: Kënaqësia e Shpirtit është …

Historike: 80-vjeçarja që ka shkuar 14 herë në Mekë: Kënaqësia e Shpirtit është …

80-vjeçarja që ka shkuar 14 herë në Mekë: Ja për çfarë lutem:Emineja agjeron prej moshes 24 vjecare eshte e rritur ne nje familje besimtare dhe se ajo thote se ka agjeruar per 56 vite me rradhe cdo muaj te Ramazanit, dhe jo vetem ajo ka shkuar edhe 14 here ne Meke, ku ne emision tha nje fjal qe knaqesija e shpirtit eshte Haxhi.

Shikoni videon e plot me posht: