Hoti: “Amerika me tha se Albini nuk duhet të jetë kryeminister i Kosovës“

Hoti: “Amerika me tha se Albini nuk duhet të jetë kryeminister i Kosovës.

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti tha se zyrtaret e lartë Amerikanë i kanë thënë atij se Albin Kurti asnjëherë nuk duhet tē jetë kryeminister i Kosovës, per këtë arsye

Hoti tha: “Albini është i lidhur me Rusi dhe Serbi prandaj Amerika nuk e dëshiron që ai të ketë kryeminister i Kosovës.