Hoti: “Amerika vendos për Kosovën o Albin, ata e bëjn ligjin këtu” ty veq mundesh me nejt ne opozit..

Kryeministri Hoti

Avdullah Hoti “Amerika vendos për Kosovën, ata e bëjn lígjin këtu” ty Albin veq fol kot dhe ne dem te Kosoves…

Kryeministri i Kosoves, Avdullah Hoti u shpreh i lumtur qe Kosova e ka mbeshtetjen e Amerikes, andaj ai tha se çfarë do që të thotë Amerika ne duhet ta bëjm, pa e diskutuar dy herë, lereni Albinin ai eshte nje masht rues …

“Amerika e bën lígjín në Kosovë, andaj nuk duhet ti krítíkojm, ata japin urdhera ne i zbatojm.”