Hoti: “Gjithë jeta më ka shkuar si student, Për atë më ka mbetë me marrë bukën me vete“

Kryeministri Hoti

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka konfirmuar se e merr bukën me vete gjatë punës në kryeministri. Ditë më parë, zëvendësi i tij, Driton Selmanaj, dha këtë deklaratë për kryeministrin.

“Po e marrë bukën me vete. Ndoshta sepse krejt jeta më ka shkuar si student disi”, është shprehur Hoti.

Driton Selmanaj ditë më parë deklaroi se kryeministri i Kosovës nuk e harxhon buxhetin e Kosovës, madje ai edhe bukën e merr nga shtëpia.

“Na e kemi nje kryeministër i cili bukën e merr me vete nga shtëpia. Kryesisht merr sandviqa me bukë të zezë dhe e han në zyre. Bile nganjëherë më thotë zëvendës a po do ti?”, ka thënë Selmanaj.