Hoti: Vetëvendosjes nuk i shkon gjatë, Do të zhduket si Parti

Kandidati i LDK-së për kryeministër, Avdullah Hoti, duke folur për Lëvizjen Vetëvendosje, ka parashikuar zh dukjen e saj nga skena politike.

“Ka pasë edhe episode të caktuara, eksperimente të një partie që pas një sezone është zh dukur. Ka pasë në Greqi, Austri, dhe në vende tjera…”, është shprehur Hoti, njofton Klan Kosova.

“[Lëvizja Vetëvendosje do të zh duket] plotësisht sepse nuk ka bazament. LDK ka momente të mira dhe jo shumë të mira, por standard ka qëndruar dhe nuk i ka ndryshuar vlerat” .

“Kurrë nuk kemi ndryshuar në parimet tona si parti. Nuk jemi parti sezonale”.