Hoxha befason Priftin Ortodoks: Do t’ia bëj përhajër një nuse myslimane për martesë – reagimi i priftit do t’ju lë pa mend

Në emisionin Kojshia Show, këtë javë mysafirë ishin, hoxhë Sadri Zeka dhe prifti ortodoks At-Nikolla Xhufka, të cilët diskutuan për temën e javës që kishte të bënte me festat e fundvitit si dhe harmoninë ndër-fetare te shqiptarët, shkruan Korrespodenti.

Në këtë emision pos që pat shumë deklarata të cilat e ri-konfirmojnë harmoninë ndërfetare te shqiptarët, pati edhe disa momente komike. Një nga ato momente komike është kur hoxha Sadri Zeka është pyetur nëse do të bëhej mesit për t’ia gjetur priftit një nuse myslimane, i cili tha se më gjithë dëshirë do t’ia bëja përhajër një nuse myslimane.

Ndiqeni emisionin e më poshtëm nga minuta 23:00 për ta parë këtë moment tejet komik si dhe reagimin e priftit kur hoxha i propozoi që ta martonte me një nuse myslimane.